explore our menu

BOOK YOUR TABLE
  • Until 16:00

    Scrambled egg Spinach - 18
    Roerei op toast met spinazie, sla en mosterdmayonaise
    Supplement: Asetra kaviaar - 15 / warm gerookte zalm - 6

    Crab Roll - 24
    Briochebroodje met krab, botersla, ingelegde rode ui,radijs, komkommer en kerriemayonaise
    Supplement: Asetra kaviaar - 15

    Marlin’s Burger - 18
    Briochebroodje met krokante koolvisfilet, boter sla, ingelegde rode ui en ravigottesaus
    Supplement: Asetra kaviaar - 15

    Caesar Salad - 24
    Klassieke Caesar salade met wilde Argentijnse gamba’s, romaine sla, Parmezaanse kaas, croutons, zachtgekookt ei en Caesar dressing

  • Pumpkin soup - 16
    Geroosterde pompoensoep met crème fraîche en pompoenpitten

    Langoustine Bisque - 24
    Langoustinesoep met cognac en room, gevuld met venkel en rivierkreeft

  • Bread – 6
    Gesneden desembrood met aïoli

    Oysters – 6
    - Fine de Claire met mignonette
    - Irish Gold met mignonette
    - Gegratineerde oester met spinazie en hollandaisesaus

    Oyster Trio – 30
    2x Fine de Claire met mignonette
    2x Fine de Claire met Bloody Mary
    2x Fine de Claire met antiboise en olijf

    Shrimp Croquettes – 16
    Huisgemaakte garnalenkroketjes(2 stuks) met citroenmayonaise

    Zucchini Croquettes – 15
    Huisgemaakte courgette-geitenkaaskroketjes (2 stuks) met dragonmayonaise

    Salmon Blinis – 18
    Blini’s met warmgerookte zalm (3 stuks), crème fraîche, bieslook en haringkaviaar
    Supplement: Asetra kaviaar

  • Asetra Caviar

    10 gr. Asetra kaviaar - 35
    30 gr. Asetra kaviaar - 95
    50 gr. Asetra kaviaar - 155

    Beluga Caviar

    10 gr. Beluga kaviaar - 50
    30 gr. Beluga kaviaar - 130
    50 gr. Beluga kaviaar - 195

    Geserveerd met blini’s, eidooier, eiwit, bieslook en crème fraîche

  • Langoustines - 9 per person
    Geroosterde langoustine met kruidenboter en citroen

    Coquilles - 26
    Gebakken coquilles met pastinaakmousseline,krokante pastinaak, hazelnoot en langoustinesaus

    Swordfish Carpaccio - 22
    Dungesneden zwaardvis met gedroogde olijven,artisjok kruiden en antiboise

    King Crab - 65
    King krab poot koud geserveerd met citroen mayonaise

    Mussels - 24
    Mosselen gestoofd in witte wijn saus met ‘nduja en verse kruiden

    Beet Carpaccio - 19
    Gerookte en gerijpte rode biet met ingelegde gele biet, feta, gekruide ricotta, kruidendressing en Chioggia-bieten

  • Dover Sole à la Meunière - 54
    Hele zeetong gebakken in roomboter met kappertjes, peterselie en citroen

    Yellowfin Tuna Steak - 36
    Licht gegrilde tonijn steak met groenepeper-roomsaus, krokante aardappel en bieslook

    Lobster linguine - 49
    Linguine met kreeftenstaart, cherrytomaat, peterselie en kreeftensaus

    Monkfish Filet - 34
    Gebakken zeeduivel filet met aardappelmousseline, geroosterde prei en beurre blanc

    Mushrooms - 28
    Geroosterde paddenstoelen met gepocheerd ei, knolselderij en hollandaise


    To Share

    Seabass for two - 43 per person
    Hele zeebaars met spinazie, zeekraal, citroen en viseitjes-beurre blanc

  • Fries - 7
    Dunne Franse frietjes met schil en mayonaise

    Green Salad - 7
    Groene salade met komkommer, radijs en Franse vinaigrette

    Spinach - 9
    Gebakken spinazie in olijfolie met knoflook

  • Lemon tart - 14
    Bol gevuld met lemon curd, biscuit, limoncello en meringue

    The Marlin “Bar” - 15
    Chocoladebar gevuld met chocoladecrème, karamel en noten, geserveerd met kaneelijs

    Tiramisu - 12
    Gevuld met biscuit, amandel-gele room, moca cremeux, mascarponecrème, ganache en amandelschuim

    Cheese platter - 21
    Selectie van afwisselende kazen met vijgencompote en toast

MAKE RESERVATION

contact us

Any questions or special requests? We’d love to hear from you.

E-mail