explore our menu
-
Until 16:00
Scrambled egg Spinach - 18
Roerei op toast met spinazie, sla en mosterdmayonaise
Supplement: Asetra kaviaar - 15 / warm gerookte zalm - 6Crab Roll - 24
Briochebroodje met krab, botersla, ingelegde rode ui,radijs, komkommer en kerriemayonaise
Supplement: Asetra kaviaar - 15
Marlin’s Burger - 18
Briochebroodje met krokante koolvisfilet, boter sla, ingelegde rode ui en ravigottesaus
Supplement: Asetra kaviaar - 15Caesar Salad - 24
Klassieke Caesar salade met wilde Argentijnse gamba’s, romaine sla, Parmezaanse kaas, croutons, zachtgekookt ei en Caesar dressing -
Pumpkin soup - 16
Geroosterde pompoensoep met crème fraîche en pompoenpittenLangoustine Bisque - 24
Langoustinesoep met cognac en room, gevuld met venkel en rivierkreeft -
Bread – 6
Gesneden desembrood met aïoliOysters – 6
- Fine de Claire met mignonette
- Irish Gold met mignonette
- Gegratineerde oester met spinazie en hollandaisesausOyster Trio – 30
2x Fine de Claire met mignonette
2x Fine de Claire met Bloody Mary
2x Fine de Claire met antiboise en olijfShrimp Croquettes – 16
Huisgemaakte garnalenkroketjes(2 stuks) met citroenmayonaiseZucchini Croquettes – 15
Huisgemaakte courgette-geitenkaaskroketjes (2 stuks) met dragonmayonaise
Salmon Blinis – 18
Blini’s met warmgerookte zalm (3 stuks), crème fraîche, bieslook en haringkaviaar
Supplement: Asetra kaviaar -
Asetra Caviar
10 gr. Asetra kaviaar - 35
30 gr. Asetra kaviaar - 95
50 gr. Asetra kaviaar - 155
Beluga Caviar
10 gr. Beluga kaviaar - 50
30 gr. Beluga kaviaar - 130
50 gr. Beluga kaviaar - 195
Geserveerd met blini’s, eidooier, eiwit, bieslook en crème fraîche
-
Langoustines - 9 per person
Geroosterde langoustine met kruidenboter en citroenCoquilles - 26
Gebakken coquilles met pastinaakmousseline,krokante pastinaak, hazelnoot en langoustinesausSwordfish Carpaccio - 22
Dungesneden zwaardvis met gedroogde olijven,artisjok kruiden en antiboiseKing Crab - 65
King krab poot koud geserveerd met citroen mayonaiseMussels - 24
Mosselen gestoofd in witte wijn saus met ‘nduja en verse kruidenBeet Carpaccio - 19
Gerookte en gerijpte rode biet met ingelegde gele biet, feta, gekruide ricotta, kruidendressing en Chioggia-bieten -
Dover Sole à la Meunière - 54
Hele zeetong gebakken in roomboter met kappertjes, peterselie en citroenYellowfin Tuna Steak - 36
Licht gegrilde tonijn steak met groenepeper-roomsaus, krokante aardappel en bieslook
Lobster linguine - 49
Linguine met kreeftenstaart, cherrytomaat, peterselie en kreeftensausMonkfish Filet - 34
Gebakken zeeduivel filet met aardappelmousseline, geroosterde prei en beurre blancMushrooms - 28
Geroosterde paddenstoelen met gepocheerd ei, knolselderij en hollandaise
To ShareSeabass for two - 43 per person
Hele zeebaars met spinazie, zeekraal, citroen en viseitjes-beurre blanc -
Fries - 7
Dunne Franse frietjes met schil en mayonaiseGreen Salad - 7
Groene salade met komkommer, radijs en Franse vinaigretteSpinach - 9
Gebakken spinazie in olijfolie met knoflook -
Lemon tart - 14
Bol gevuld met lemon curd, biscuit, limoncello en meringueThe Marlin “Bar” - 15
Chocoladebar gevuld met chocoladecrème, karamel en noten, geserveerd met kaneelijsTiramisu - 12
Gevuld met biscuit, amandel-gele room, moca cremeux, mascarponecrème, ganache en amandelschuimCheese platter - 21
Selectie van afwisselende kazen met vijgencompote en toast
contact us
Any questions or special requests? We’d love to hear from you.